02 березня, 2016

ВОДА ЖИТТЯ

     Боже Слово часто порівнюють з водою. Поміркуйте хоча б над тим які властивості має звичайна вода. Це унікальна речовина, вона відповідає за нормальне функціювання нашого організму а також очищає нас ззовні. Подібно й вода правди з Божого Слова має властивість відсвіжати та очищати.
     Недаремно Ісус запропонував самарянці коло криниці не звичайної води, а чогось незрівнянно кращого: «...а хто питиме воду, яку дам я, ніколи не відчує спраги. Бо вода, яку дам йому я, стане в ньому джерелом, котре битиме через край і даватиме вічне життя» (Івана 4:14).
     Підбадьорення та надія на краще майбутнє, наче склянка прохолодної води в спеку, що освіжає та додає сил терпляче чекати на обіцяний новий світ. А глибше розуміння Божих Законів і принципів допоможе очищатись від гріха.
     Коли ми дотримуємось цих встановлених Богом норм, то стаємо очищеними його Словом, ‘обмитими’ від усіх учинків, які ненавидить Бог Єгова (1 Коринтян 6:9—11).
     Щоб черпати цю життєдайну воду, не потрібно шукати криницю чи джерело, а просто можна відкрити Біблію та читати її щодня, так само як ми щодня споживаємо воду.

Немає коментарів: